Konsulent/kurser

Måske mangler i en konsulent til udvikling i jeres virksomhedskantine eller vil i spare penge med omlægning og madspildsaktiviter.

Vi kan også etablere undervisning af både private/fagprofessionelle, der vil være bedre til eks. at bage med surdej, lave mere grøn mad eller bare have fornyet idekataloget.

Foredrag

Vi er passionerede omkring det vi laver og vil altid gerne fortælle. Fortælle vores historie, fra mini til maxi, dele ud af vores erfaring og fortælle om miljø og bæredygtighed i det professionelle køkken. Så tag kontakt til os, hvis du tænker et foredrag kunne være noget.

Teambuilding

Har i brug for en anderledes teambuilding, så kan vi strikke forskellige setups sammen, så vi når alle opgaver igennem som er i et køkken. Lige fra klargøring og tilberedning af maden til servering og selvfølgelig spisning.

Åbningstider
i påsken

Fredag 8-17
Lørdag 8-12
Palmesøndag 8-16

Man-torsdag LUKKET

Langfredag 8-17
Lørdag 8-16
Påskedag 8-16
2. påskedag 8-13