Åbningstider: fre 8-17, lør & søn 8-16

Regler & vilkår

Virksomheden

GROFT Aps
Rude Havvej 103
8300, Odder
cvr 43081225

Mail: groft@groft.dk
Tlf: 61 69 43 19

Bestilling & bekræftelse

Bestilling kan foretages enten via webshop eller direkte på mail/telefon til GROFT.

Bestillingen er først gennemført når bekræftelse på bestillingen er modtaget på mail.

Priser

Alle priser på hjemmesiden og på webshoppen er i DK og inkl. moms og afgifter.

Vi tager derfor forbehold for prisændringer grundet evt. stigninger i disse.

Betaling kan udføres med VISA/dankort eller  Mastercard ved afhentning i butikken.

Afhentning

De bestilte varer kan afhentes hos GROFT på Strandvejen 34A, i Saksild på den valgte dag indenfor åbningstiden.

Fortrydelses- og returret

For fødevarer og drikkevarer er der ingen fortrydelsesret.

For isenkram og brugskunst er der 14 dages returret såfremt varen returneres i samme stand som da købet blev indgået.

Force majeure

GROFT er ikke ansvarlige for manglende eller forsinket opfyldelse af nogen af vores forpligtelser, såfremt disse skyldes begivenheder uden for vores kontrol. Force majeure omfatter enhver handling, begivenhed eller manglende begivenhed, undladelse eller ulykke uden for vores kontrol.  

Reklamationer

Hvis der er fejl eller mangler på en varer, er du velkommen til at lave en reklamation, ved at rette henvendelse til GROFT, enten via mail eller tlf. Du er selvfølgelig også velkommen til at komme forbi i vores åbningstid.

Evt. fejl og mangler der skyldes uagtsomhed medfører at reklamationsrette bortfalder.

Ved klager kan du rette henvendelse til forbrugerklagenævnet.

Persondatalov

Persondata

For at handle hos GROFT er det nødvendigt at vi indsamler en smule data omkring dig som person, herunder

Navn, e-mail, adresse, telefonnummer.


GROFT indsamler og behandler dine persondata når du foretager følgende handlinger:

 – besøger hjemmesiden

 – gennemfører køb på GROFT.dk

 – anmelder hjemmesiden

 – sender bestillinger, spørgsmål ris eller ros.

 – tilmelding til konkurrence/events eller lignende.

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde hvor dette er relevant for din aktivitet på GROFT.dk og vil opbevarer dem kun så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil eller så længe det er relevant for den hensigt hvormed de blev indsamlet.

Dine rettigheder:

Du har altid følgende rettigheder i forbindelse med vores opbevaring:

 – At få adgang  til og få ændret i dine persondata

 – At få slettet persondata

 – At protestere over behandlingen og data og at indgive en klage til en evt. databeskyttelsesmyndighed

 – Vi deler ikke dine data med 3. part.

Cookies

Vi bruger cookies på GROFT.dk

Cookies er ikke et program eller en virus men en datafil:

 – Der er 3 forskellige typer af cookies.

 – Funktionelle (for at hjemmesiden fungerer optimalt på din enhed)

 – Statistiske

 – Markedsføringsmæssige