(Ekstra) Surdejskursus – STORE KRUMMER
Vi gennemgår helt grundlæggende viden/teori om surdej, samt duftet og arbejdet med dejen.
Her er der mulighed for at bage boller, flûtes og kurvebrød.
STORE KRUMMER kurset indeholder:
· Ca. 4,5 timer med surdejsnørderi, æltning, bagning og godt samvær.
· Din egen dej til afbagning derhjemme.
· En hævekurv inkl. dej til afbagning dagen efter.
· Lidt friskbagte boller med hjem.
· En surdejsbase til at starte op med derhjemme.
· Opskrift på surdej, hvedeboller og kurvebrød.
· Kaffe & kage mens Torben fortæller om teorien og om hans erfaring med surdej.
· En let anretning selvfølgelig baseret på en masse friskbagt brød og saft/vand til at slutte af på.
· Mulighed for at stille en masse spørgsmål.
Torben er underviseren og vil være tilstede under hele kurset og er klar til at fortælle, instruere og hjælpe.
Lidt praktisk info:
· Sørg for at have behageligt fodtøj på.
· Tøj der må få mel/dej på (du får selvfølgelig forstykke på)
· Tag gerne en notesbog med til guldkorn
Underviser
-
Torben Kiel HviidEjer/bager/kokTorben står for den daglige drift af bageriet GROFT og har flere års erfaring med surdej & mad.
Dato
- jan 29 2026
Tidspunkt
- 16:00 - 20:30
Lokation
- GROFT
- Strandvejen 34D
Pris
- 1.300,00 kr.